Online scheiden

Onze visie

Door te kiezen voor online scheiden, kies je voor snelheid en een goedkoop tarief. Dit betekent wel dat je bepaalde onderdelen van het scheidingstraject zelf moet uitvoeren. Waar nodig krijg je uiteraard ondersteuning. Bij het intake gesprek bespreken we samen welk pakket het  het beste bij jouw situatie past. Bij SIED zit standaard in al onze pakketten de financiële en juridische check. Mochten wij constateren dat er voor jullie situatie betere opties zijn, dan plannen wij een afspraak met jullie in. Dit gesprek is kosteloos, bij SIED staan duurzame afspraken voorop. Wij gunnen jullie afspraken die duurzaam zijn, dat jullie met een goed gevoel terug kunnen kijken en dat jullie zelfverzekerd een nieuwe toekomst beginnen.


Onze tarieven:

         Meest gekozen


Basis

Plus

Compleet*

Intake & advies

V

V

V

Vaststellingsovereenkomst (ipv convenant, als scheidingsspecialisten tekenen wij mee)

V

V

V

Griffiekosten

V

V

V

Bekrachtiging rechtbank

V

V

V

Inschrijving gemeente

V

V

V

Financiële & juridische controle check

V

V

V

Nazorg gesprek na zes maanden

V

V

V

Woonwens controle

V

V

V

Gesprek hypotheekadviseur (indien gewenst)

V

V

V

Ouderschapsplan + gesprek specialist


V

V

Netto besteedbaar inkomen


V

V

Draagkracht alimentatie

 

V

V

Fiscale check


V

V

Bespreking compleet dossier met scheidingsspecialist


V

V

Berekening belasting & toeslagenV

Op maat gemaakt stappenplanV

Extra gesprek met scheidingsspecialistV

Prijs incl. BTW p.p.

€ 397,-

€ 597,-

€ 797,-


 Als er uit jullie relatie kinderen zijn geboren en ze zijn op het moment van scheiden jonger dan 18 jaar, dan kunnen jullie alleen kiezen uit pakket Plus of Compleet. Er moet dan namelijk altijd een ouderschapsplan worden gemaakt en deze dient samen met de vaststellingsovereenkomst ingediend te worden bij de rechtbank. 

Optioneel kunnen jullie kiezen voor een aanvullend pensioen pakket. Hierbij ontvangen jullie via een gecertificeerd Pensioenadviseur een uitgebreid pensioenrapport. Zo weten jullie precies hoe jullie ervoor staan met jullie pensioen na scheiding. Kosten voor dit pakket € 397,- inclusief BTW.

Contact